IMGP6986-2

Fehér Sándor - Táplálkozástudományi szakember

Üdvözöllek, Fehér Sándor vagyok okleveles táplálkozástudományi szakember. 2015-ben prevenciós szakemberként végeztem a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán, majd 2017-ben kaptam meg Táplálkozástudományi mesterszakos oklevelem a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Az egyetemi pályám alatt folyamatosan kapcsolatba kerültem a kutatás csodás világával, rengeteg tapasztalatot és díjat sikerült bezsebelnem amelynek köszönhetően a tudományok világában szerettem volna elhelyezkedni.  Mind közül a legbüszkébb a Török József-díjra valamint a Köztársasági díjra vagyok.

Az egyetemi tanulmányaim mellett párhuzamosan dolgoztam Debrecen két elismert edzőtermében: Két évet a korábbi Aktiv Fitness-ben, majd ezt követően szintén két évet töltöttem el a New York Fitness-ben. Ezeken a helyeken éreztem meg, hogy nekem nem elegendő csak a tudományok világában tevékenykedni, kutatni. Saját bőrömön tapasztalhattam meg milyen mértékű igény van a magas szintű szakmai támogatottságra ebben a közegben.

Számos emberrel találkoztam, akik éppen csak akkor jártak először edzőteremben. Az ember ott szembesül vele, hogy milyen összetett is ez a világ. Bonyolult gépek, ötlet nélküli céltalan bolyongás a vasak között. És ha még sikerült is végezni az edzéssel jön a következő dilemma. Mit kellene ennem ahhoz, hogy a keservesen megdolgoztatott testem megkapjon mindent, ami ahhoz szükséges, hogy megfelelően fejlődjön / tartós maradjon a fogyás? 

Az étrendeket a legmagasabb szintű szakmai protokollokat figyelembe véve állítom össze Ügyfeleim részére, figyelembe véve az egyéni sajátosságaikat. Sajnos az internet tele van hamis egészségügyi gurukkal, amelyek mindenféle étrend-tervet és étrend-kiegészítőt árulnak, amelyek túlárazottak és nem működnek. Ezért szerettem volna létrehozni egy folyamatot, amely nemcsak a legáltalánosabb fogyókúramítoszokat cáfolja, hanem mindent megtanít, amit tudnod kell a táplálkozási céljaid eléréséhez, legyen szó akár zsírvesztésről, izomépítésről vagy egyszerűen egészségesebb életről. 

Jelenleg az ország több pontján is tartok kapcsolatot szakedzőkkel, akikkel folyamatosan egyeztetünk a táplálkozástudományi és az edzőtermi világ aktuális kapcsolódó pontajiról. Természetesen óriási dolognak tartottam, hogy a Táplálkozz Okosan programban minden tudásomat megtudom osztani az ország bármely pontján élő Ügyfelemmel.  Bízom benne, hogy mielőbb felvesszük egymással a kapcsolatot és segíthetek Neked abban, hogy minél előbb elérd a kitűzött célodat.

Szakmai elismerések

×
×

Cart